Nëntotali
0.00


Lista e Krahasimev

Set Enë për Servim, 6 Copë


Enë për Grizina, 5 Copë.


Enë për Grizina, Cubo, Uniglass 6 Copë


Pjatë për Grizina, Porcelan


Enë për Grizina, me Ndarje


Enë për Grizina, 3Copë


Çmimi 3.49 € 24.90 €1.19 €3.49 €16.90 €5.99 €
Lloji Universale Enë për GrizinaEnë për GrizinaEnë për GrizinaEnë për GrizinaEnë për Grizina
Përdorimi Multifunksionale GrizinaGrizinaGrizinaGrizinaGrizina
Materiali Qelq PorcelanQelqiPorcelanPorcelanPorcelan
Kapaciteti E Vogël E VogëlTjetërTjetërTjetërTjetër
Set No NoYesNoNoNo
Përshkrimi

E Përshtatshme për të shërbyer, ruajtur dhe organizuar lloje të ndryshme frutash.

Gjithashtu, për të shërbyer, ruajtur dhe organizuar perime, bukë, tortë, biskota, karamele, dhe sende të tjera shtëpiake.

E përsosur për dasma, festa, ditëlindje dhe dhurata për pushime.

Praktike për përdorim.

Pastrohet shumë lehtë.

Materiali: Qelq.

Dimensionet: 10.5x6cm.

Kapaciteti: 250cc.

Këshillë: Për shkak të mundësisë së fshirjes së ngjyrës, nuk preferojm që pjata të pastrohet në enëlarëse.

Enë për Grizina

Ngjyrat dhe shtypja nuk zbehen.

• Lehtë për tu pastruar, nuk përmban mikrobe.

Të mos pastrohen në enelarëse.

• Ka një strukturë materiale plotësisht të shëndetshme dhe ekologjike.

Materiali: Porcelan dhe Dru

Dimensionet:

Diametri i mbajteses (tabakut)-29cm

Dimensioni i kavanozit 13x7cm

-Praktike për servimin e frutave arrore, frutave të thata, ëmbëlsirave të vogla ose grizinave të tjera.

Dizajn dekorues.

Me material qelqi.

Për përdorim të përditshëm.

Mund të pastrohet në enëlarëse.
Enë për grizina.

Praktike për servimin e frutave arrore, frutave të thata, ëmbëlsirave të vogla ose grizinave të tjera.

Me material  porcelani.

Praktike në përdorim.

Pastrohet shumë lehtë.
Enë për grizina, me ndarje.

Me material druri dhe porcelani.

Praktike në përdorim.

Pastrohen shumë lehtë.
Ngjyrat dhe shtypja nuk zbehen.

• Lehtë për tu pastruar, nuk përmban mikrobe.

• Mund të lahet në enelarëse në 50 °C.

• Ka një strukturë materiale plotësisht të shëndetshme dhe ekologjike.

Dimensionet për copë: 9.5x9.5cm. h-5cm.