Nëntotali
0.00


Lista e Krahasimev

Set Filxhana për Kafe, 6 Copë


Set Filxhana, Për Kafe, Arow 6P


Set Filxhana, për Kafe, Arow 6P


Set Filxhana, Për Kafe, 6 Copë


Filxhana për Çaj, 200ml, 6Cp


Filxhan Porcelani, 1 Copë


Çmimi 9.99 € 9.99 €9.99 €6.99 €16.90 €0.19 €
Kategoria Kafe Kafe Kafe Kafe çajçaj
Madhësia E Vogël E VogëlE VogëlE VogëlE MesmeE Madhe
Materiali Porcelan PorcelanPorcelanPorcelanPorcelanPorcelan
Ngjyra Bardhë PortokallKalërtBardhëPinkPink
Sasia 6cp 6cp6cpYes6cp1cp
Përshkrimi Janë bërë nga materiali porcelani me cilësi të lartë, modelet e bukura me ngjyra dhe sipërfaqen e lëmuar, është një kënaqësi e mrekullueshme kur e përdorni.

Materiali: Porcelan.
Sasia: 6 Copë.

Set filxhana porcelani, për kafe, të dizajnuara me lule dhe janë shumëngjyrëshe, kanë cilësi të lartë dhe kanë rezistencë ndaj gërvishtjes.

Janë praktik për pastrim.

Seti i filxhanave porcelani, për kafe, kanë formë të bukur me një dizajn të veqantë me ngjyrë të bardhë me të kaltër dhe kombinim me ngjyrë ari.

Janë shumë elegant.

Kanë cilësi të lartë dhe janë rezistent ndaj gërvishjes.

Janë praktik për pastrim.

Materiali: Porcelan.

Filxhan për kafe.

Madhësia e mesme.

Materiali: Porcelan.

Mund te pastrohen edhe në enëlarëse.

Kapaciteti: 200ml.

Filxhan Porcelani

-Praktike për çaj.

-Posedon dorezën.

-Sasia: 1 Copë.

-Materiali: Porcelan.