Nëntotali
0.00


Lista e Krahasimev

Skarë e madhe, me rrota, DR-B2


Grill Tefal, CB671816


Grill Classic, Tefal GC305012, UC


Paisje për Grill, 6 Pjesë


Grill Zilan, 2200W


Skarë metali, FI-226


Çmimi 99.00 € 35.00 €69.00 €10.99 €18.90 €2.19 €
Brand Tjetër TefalTefalTefalZilanGrill
Lloji Qymyr ElektrikeElektrikeElektrikeElektrikeQymyr
Materiali Metal MetalMetalMetalMetalMetal
Përshkrimi Grill i  përkryer për piknik apo barbecues familjare, kjo skarë është e mrekullueshme për ata që janë të apasonjuar për  gatim jashtë. Skara është e përbërë nga metali i cili nuk ndryshket. Zgjedhja ideale për një grill të përsosur

-Madhësia totale: 131 cm gjatsia, 115 gjerësia,
-Dimenzionet e skarës: 62x46cm

Fuqia prej 1600 W lejon ngrohjen uniforme të sipërfaqes në mënyrë që të mund të gatuani disa pjata në të njëjtën kohë.Është termo-ndjeshëm dhe kthehet në të kuqe të ngurtë kur sipërfaqja e gatimit ka arritur temperaturën ideale për të filluar gatimin.Termostati i rregullueshëm ofron mundësinë e zgjedhjes së temperaturës sipas përgatitjes që dëshironi të gatuani. Sipërfaqja jo ngjitëse ju lejon të gatuani enët e ndryshme pa pasur nevojë të shtoni vaj ose yndyrë. Mbetjet mblidhen në një tabaka të veçantë në bazën e pajisjes.

-Fuqia (W): 1600
-Termostati: I rregullueshëm
Një skarë mishi praktike, efikase dhe kompakte. Mund të skuqeni me lehtësi..Ndryshoni kënaqësitë falë 2 pozicioneve të saj të gatimit në skarë ose Barbecue. Pllakat e saj të prirura prej alumini të hedhura jo ngjitëse lehtësojnë rikuperimin e lëngjeve në tabaka e tij të integruar. Lehtë për tu përdorur, një dritë treguese ndizet kur pllakat janë në temperaturën e duhur. Termostati i tij i rregullueshëm me 3 pozicione ju lejon të kontrolloni gatimin.Praktike, mund të ruhet vertikalisht për të kursyer hapësirë. hiqet dhe tabaka e saj e lëngut janë të sigurta për larjen e enëve. Tabaka e integruar e lëngut lehtëson evakuimin e yndyrës për një gatim më të shëndetshëm. Pjatat e hedhura prej gize shmangin shtimin e gjalpit ose vajit.

-Fuqia: 2000 W
-
Sipërfaqja e gatimit: 600 cm2
Pastrohet lehtë në pjatalarëse
Materiali: çelik inox.
Grill Zilan përmban një sipërfaqe të madhe 21.5 x 34 cm e cila lejon përbërës të shumëfishtë të gatuajnë në të njëjtën kohë dhe të dobishme për një shumëllojshmëri të ushqimeve. Grilli  Zilan elektrike ka 2200 watt, me një temperaturë të përsosur ju do të jeni në gjendje të pjekni llojet e ndryshme të  ushqimit në të njëjtën kohë. dhe gjithashtu e lehtë për tu pastruar.

-Zilan
-2000W
-Treguesi on/off 


Grill i  përkryer për piknik apo barbecues familjare, kjo skarë është e mrekullueshme për ata që janë të apasonjuar për  gatim jashtë. Skara është e përbërë nga metali i cili nuk ndryshket. Zgjedhja ideale për një grill të përsosur.

-Të përfshira në paketim:

-2 sipërfaqet e metalit të cilat ndërrohen sipas dëshirës
-Furca për pastrim