Nëntotali
0.00


Lista e Krahasimev

Hekur për Hekurosje, Electrolux, EDB1740LG


Hekur për Hekurosje, KB-2021


Hekur për Hekurosje, Fakir SKYGO 2800W


Hekur me avull Fakir Skywalk 2700W


Hekur për Hekurosje, Sayona, SZJ278A


Hekur për Hekurosje, RAF R1261


Çmimi 22.90 € 5.00 €29.90 €29.90 €12.90 €8.90 €
Brand Clatronic SokanyFakirFakirSokanyHaeger
Materiali Qelik QelikQelikQelikQelikQelik
Watts 2200W 2000wPlastikPlastik2200W2000W
Përshkrimi

Hekur për hekurosje Electrolux jep rezultate të përsosura në detajet më të vogla. Ajo ka një fuqi prej 2200 W dhe një prodhim me avull prej 35 g / min për performancë superiore.Ky hekur është ideal për çdo lloj pëlhure dhe siguron rezultate të përsosura për shkak të saktësisë së saj të paprecedentë.Profili i lartë për hekurosje të përsosur në detajin më të vogël. Lejon qasje në zona të vështira të tilla si jakë dhe mëngë.

Sistemi anti-gërvishtje parandalon shfaqjen e njollave në pëlhura edhe kur i përdorni ato në temperatura të ulëta.Ky hekur ofron një hekurosje  të shpejtë dhe të lehtë të pëlhurave delikate, ideale për heqjen e pëlhurave të tilla si perde, kostume dhe më shumë.Ky hekur ka këto specifika:

-Fuqia - 2200 W
-Avull i vazhdueshem 35g/min

Hekur për hekurosje Sokany jep rezultate të përsosura në detajet më të vogla. Ajo ka një fuqi prej 2000 W dhe një prodhim me avull prej 35 g / min për performancë superiore.Ky hekur është ideal për çdo lloj pëlhure dhe siguron rezultate të përsosura për shkak të saktësisë së saj të paprecedentë.Profili i lartë për hekurosje të përsosur në detajin më të vogël. Lejon qasje në zona të vështira të tilla si jakë dhe mëngë.

Sistemi anti-gërvishtje parandalon shfaqjen e njollave në pëlhura edhe kur i përdorni ato në temperatura të ulëta.Ky hekur ofron një hekurosje  të shpejtë dhe të lehtë të pëlhurave delikate, ideale për heqjen e pëlhurave të tilla si perde, kostume dhe më shumë.Ky hekur ka këto specifika:

-Fuqia - 2000 W
-Avull i vazhdueshem 35g/min

Maks. 2800 W
Raporti i avullit të goditjes 170 g
Shpejtësia e avullit të vazhdueshëm 45 g/min
Baza qeramike
Fikja automatike
Termostat i rregullueshëm
Vendosja e avullit
Dalja vertikale e avullit
Veçori e vetëpastrimit
Kapaciteti i rezervuarit të ujit 350 ml
Veçori e pikimit të ujit
Mbrojtje nga papastërtitë
Parandalimi i pikave ka
Gjatësia e Kabllit 3 m
Parandalimi i gëlqeres ka
Fikja automatike ka
Kapaciteti mbushës me ujë 350 ml
Avulli i vazhdueshëm gr/min 45
Shock Steam gr/min 160
Baza Qeramike
Ngjyra e produktit bardhë-kaltert
vat 2700

Veshja qeramike me rrëshqitje me cilësi të lartë ju ndihmon në hekurosjen e rrobave tuaja pa rrudha. Falë rregullatorit të integruar të temperaturës, ju mund të punoni për çdo lloje të veshjeve me temperaturën e përsosur të hekurosjes dhe gjithashtu rrobat e  varura pa mundim me avullin vertikal 


-Konsumi maksimal i energjisë: 2200 vat
-Tensioni i hyrjes: 220 - 240 V

Fuqia, W): 1000-1999 W
Tensioni (V): 220 V
Numri i modelit: Hekuri elektrik
Zgjedhja e modalitetit: Tre marshe
Certifikimin Eurotest (CE)
Lloji i Hekuri i thatë
Materiali: Baza Teflon jo ngjitëse
Mënyra e kontrollit: Mbrojtës dixhital
Stili Hekuri me tela
Pesha e logjistikës 1.300
Madhësia e logjistikës - gjatësia (cm) 30
Madhësia e logjistikës - lartësia (cm) 20
Madhësia e logjistikës - gjerësia (cm) 20