Nëntotali
0.00


Lista e Krahasimev

Shporet montuese, Midea, 65M90D2


Shporet Elektrik Telefunken, TFCE 5060


Shporet Telefunken, TFCE 6060


Shporet Montues, Tfbo


Shporet Elektrik Telefunken TFCE 6060X


Shporet Montues, Tfbo, 17W


Çmimi 295.90 € 199.00 €189.00 €189.00 €229.00 €199.00 €
Brand Midea TelefunkenTelefunkenTelefunkenTelefunkenTelefunken
Lloji Montues Jo MontuesJo MontuesMontuesJo MontuesMontues
Materiali Hekur-Plastikë Hekur-PlastikëHekur-PlastikëHekur-PlastikëHekur-PlastikëHekur-Plastikë
Kapaciteti 62 L 58l62 L60l58l58l
Përshkrimi Shporet Montues Midea i cilësisë së lartë dhe mjaft i përshtatshem për kuzhinën e juaj .Furrë e integruar.Arrini ta ndërroni temperaturen sipas deshires suaj duke arritur keshtu pjekje te ushqimit me nxehtësi të ndryshme.

-Voltazha: 220-240V,
-Klasa e energjise: A,
-Kapaciteti: 65L
-Dimenzionet: Gjerësia: 59cm, Gjatësia: 58cm
-Garancioni: 5 vite

Shporet Telefunken i cilësisë së lartë e cila i pershtatet cdo kuzhine.Me anë të kontrollimit te temperaturës, arrini qe të pjekni ushqimin tuajë në nxehtësi të ndryshme. Dyer me mbështjellës me qetësi dhe heshtje. Sirtari i ngrohjes mban gjithçka që ju të gatuani ushqimet e juaja të ngrohta dhe të gatshme për tu shërbyer.

Specifikat e Produktit:

-Materiali: Hekur-Plastike
-Modeli: TFCE 5060
-Kapaciteti:58L
-Lloji i lidhësit: Dyfazore
-Klasa e energjisë: B
-Numri i furrave:1
-Dimenzionet:Gjatësia 87cm,Gjeresia 50cm,Thellësia 65cm, Gjerësia e furrës 38cm
-Ngjyra: Bardhe
-Vendi i origjinës: Turqi
-Garancioni: 2 vite

Shporet Telefunken i cilësisë së lartë e cila i pershtatet cdo kuzhine.Me anë të kontrollimit te temperaturës, arrini qe të pjekni ushqimin tuajë në nxehtësi të ndryshme. Dyer me mbështjellës me qetësi dhe heshtje. Sirtari i ngrohjës mban gjithçka që ju të gatuani ushqimet e juaja të ngrohta dhe të gatshme për tu shërbyer.

Specifikat e Produktit:

-Materiali: Hekur-Plastike
-Modeli: TFBO 17
-Kapaciteti:62L
-Lloji i lidhësit: Dyfazore
-Klasa e energjisë: B
-Numri i furrave:1
-Lloji: Montues
-Dimenzionet:Gjatësia 88cm,Gjeresia 60cm,Thellësia 63cm, Gjerësia e furrës 45cm
-Ngjyra: Bardhe
-Vendi i origjinës: Turqi
-Garancioni: 2 vite

Shporet telefunken i cilësisë së lartë dhe mjaft i përshtatshem për kuzhinën e juaj .Furrë e integruar.Arrini ta ndërroni temperaturen sipas deshires suaj duke arritur keshtu pjekje te ushqimit me nxehtësi të ndryshme.

-Kapaciteti i furrës: 60L
-Dimenzionet: Gjerësia: 59cm, Gjatësia: 58cm
-klasa e energjisë: A
-Garancioni: 2 vite

Shporet Telefunken i cilësisë së lartë e cila i pershtatet cdo kuzhine.Me anë të kontrollimit te temperaturës, arrini qe të pjekni ushqimin tuajë në nxehtësi të ndryshme. Dyer me mbështjellës me qetësi dhe heshtje. Sirtari i ngrohjës mban gjithçka që ju të gatuani ushqimet e juaja të ngrohta dhe të gatshme për tu shërbyer.

Specifikat e Produktit:

-Materiali: Hekur
-Modeli: TFCE 6060X
-Kapaciteti:58L
-Lloji i lidhësit: Dyfazore
-Klasa e energjisë: B
-Numri i furrave:1
-Dimenzionet:Gjatësia 86cm,Gjeresia 60cm,Thellësia 65cm, Gjerësia e furrës 45cm
-Ngjyra: Hiri
-Vendi i origjinës: Turqi
-Garancioni: 2 vite

Shporet telefunken i cilësisë së lartë dhe mjaft i përshtatshem për kuzhinën e juaj .Furrë e integruar.Arrini ta ndërroni temperaturen sipas deshires suaj duke arritur keshtu pjekje te ushqimit me nxehtësi të ndryshme.

-Kapaciteti i furrës: 58L
-Dimenzionet: 50x60cm
-Klasa e energjisë: B
-Garancioni: 2 vite