Nëntotali
0.00


Lista e Krahasimev

Mikrovalë Digjitale, AG720CB1, 20L


Mikrovalë Samsung, MS23F301TAK


Mikrovalë Samsung, MS23F301TAS, 23L


Mikrovalë Bosch, HMT72M420


Mikrovalë, Aparat i Kafes, Pllakë për Pjekje, 3 në 1, RAF R5308


Mikrovale Goldmaster, GM-7457


Çmimi 89.00 € 119.00 €119.00 €89.00 €37.90 €79.90 €
Brand Midea SamsungSamsungBoschAparatGoldmaster
Lloji Me Grill Me GrillMe GrillMe GrillMe GrillMe Grill
Kapaciteti 20l 23L23L23L20l20l
Përshkrimi

Furrë me mikrovalë të pavarur për vendosje fleksibël: ju lejon të shkrini, rifreskoni ose përgatitni ushqimet tuaja tepër shpejt fal fuqisë 700W.Me anë të sekondarit, bëhet sinjalizimi i cili tregon se ushqimi ka përfunduar përgaditjen dhe ndalet automatikisht.

Specifikat e produktit:

-Fuqia: 700W
-Numri i programeve:4
-Funksioni i mbylljes automatike
-Kapaciteti i ushqimit: 20l
-Dimenzionet:Gjatesia 25.9cm,Gjeresia 44cm,Thellesia 35.3cm
-Garancioni: 2 vite

Zëvendësoni ushqimet e gatshme për ngrohje me ushqime të shëndetshme në shtëpi falë mikrovalës Samsung MS23F301TAK. Me 20 mënyra gatimi të paracaktuara, mund të përgatitni ushqime të freskëta në pak minuta. Përmban një brendi të butë qeramike që është e lehtë për tu pastruar dhe nuk do të gërvishtet ose nuk ndryshon me kalimin e kohës. Vendosja e modalitetit ECO në Samsung MS23F301TAK të ri ofron konsumin më të ulët të energjisë në pritje, duke reduktuar ndjeshëm përdorimin e energjisë.

-Kapaciteti: 23L
-Fuqia:800W
-Burimi i energjisë:230V/50Hz
-Ndalja automatike
-Dimenzionet: 330x211x324mm
-Garancioni: 2 vite
Shërbeni me lehtësi perime të freskëta, makarona të gatuara në mënyrë të përsosur në MW3100H. Me shtypjen e një butoni, Sensori unik i Smart Moisture i Samsung kontrollon lagështinë e ajrit të brendshëm për të përcaktuar kur përfundojnë fazat e gatimit, duke eleminuar vaktet e tepërta ose nën-gatuar.Dizajni i hijshëm dhe premium i Samsung MW3100H përshtatet në mënyrë të përsosur në çdo kuzhinë moderne falë dorezës Crystal Gloss. Ekrani blu i akullit i lehtë për tu lexuar ndriçon cilësimet dhe orën, duke e bërë të lehtë funksionimin.

-Kapaciteti: 23L
-Burimi i energjis
ë: 230V/50Hz
-Konsumi i energjisë: 1150 W
-Niveli i fuqisë: 6
-Ambalazh i brendshëm: qeramikës
-Hapësira :330 x 211 x 324 mm
-Garancioni: 2 vite
Furrë me mikrovalë të pavarur për vendosje fleksibël: ju lejon të shkrini, rifreskoni ose përgatitni ushqimet tuaja tepër shpejt fal fuqisë 800W.Me anë të sekondarit, bëhet sinjalizimi i cili tregon se ushqimi ka përfunduar përgaditjen dhe ndalet automatikisht.

Specifikat e produktit

-Fuqia: 800W
-Lartësia e pajisjes:290mm
-Diametri i platformës: 245mm
-Pesha:12kg
-Funksioni i mbylljes automatike
-Kapaciteti i ushqimit: 17l
-Garancioni: 2 Vite
Mini furrë 3në1 ideale për mëngjeset e nxituara të punës
E përfshire edhe Bokalli elektrik për kafe dhe qaj , pjesa sipër shërben si reshov për pjekjen e ushqimit,
Furrë me 3 nivele , temperatura e furrës deri në 230*
Dimensionet e furrës : 24 gjerësi 17 cm gjatësi 18 cm thellësi (njē tepsi e përfshirë)

Kapaciteti9 litra


Mikrovale Goldmaster GM-7457  ka një stil ekskluziv me materiale praktike. Dera e qelqit të zbutur ju lejon të kontrolloni vizualisht funksionimin e furrës. Hapësira e brendshme ka një vëllim prej 20 litrash. Goldmaster GM-7457 Ovvi e bën të lehtë përgatitjen e ushqimit me enën prej xhami rrotullues me diametër 245 mm dhe vëllim të madh të brendshëm, ajo gjithashtu tërheq vëmendjen me karakteristikat e tij superiore.

-Vëllimi i produktit: 20L
-Dimenzionet: Gjerësia:45.5 cm: Lartësia 26.5 cm: Thellësia:37.0 cm
-Klasa e energjisë:A
-Nr i programeve:6